Hoe YouTube videos downloaden en converteren op Windows 10

youtube
WinX DVD

De kans is ontzettend groot dat jij op zoek bent nar een manier om YouTube video’s te downloaden, je bent namelijk met een reden bij dit artikel terecht gekomen. Door middel van WinX HD Video Converter Deluxe weet je zeker dat je in bezig bent van dé video downloader voor Windows 10.

Aangezien nog niet iedereen bekend is met het converteren van YouTube video naar MP4 met WinX HD Video Converter Deluxe is het handig om hier net even wat dieper op in te gaan. Door dit goed door te lezen krijg je een beter beeld bij de video downloader voor Windows 10.

De voordelen van WinX HD Video Converter Deluxe

Er zitten ontzettend veel voordelen aan het gebruik van WinX HD Video Converter Deluxe voor het converteren van YouTube video naar MP4. Het voornaamste voordeel is dat je in sstaat bent om alle mogelijke video’s om te zetten. Of het nu gaat om 8K, 4K of HD video’s, alles wordt omgezet zonder dat de kwaliteit achteruit zal gaan. Daar komt bij dat je in staat bent om een hele playlist te downloaden waardoor je in staat bent om erg veel tijd te besparen. Doordat je video’s van zowel YouTube als Facebook en Vimeo en ruim 1000 andere sites kunt downloaden weet je zeker dat je niets tekort zal komen.

Maar dit is niet het enige voordeel van deze video downloader voor Windows 10. Met de WinX HD Video Converter Deluxe is het namelijk ook mogelijk om jouw video’s om te zetten in alle mogelijke bestanden. Hier kan je denken aan onder andere MP4, MKV, MOV, AVI, FLV, MP3 en nog veel meer. De ondersteuning om videoformaten om te zetten in AV1 codex komt ook goed van pas tijdens het converteren. Dit maakt het echt de beste keuze voor iedereen die er al een tijd lang van droomt om YouTube video’s om te zetten. Niet voor niets dat er zoveel mensen zijn die op dit moment kiezen voor deze handige video downloader voor Windows 10.

WinXDVD Video Converter

Hoe moet je YouTube video’s downloaden – 3 makkelijke stappen

Als je graag YouTube video’s op een eenvoudige manier wil converteren dan is de WinX HD Video Converter Deluxe echt de aanwinst voor jou. Het downloaden van een YouTube video neemt namelijk maar drie koste stoppen in beslag. Je moet op de eerste plaats de link van de YouTube video in de software zetten. Vervolgens moet je klikken op het analyseren van de URL die je hebt geplaatst. Heb je dit gedaan dan verschijnt er een knop voor het downloaden van de video. Deze eenvoudig werkwijze maakt het echt voor iedereen mogelijk om WinX HD Video Converter Deluxe in gebruik te nemen.

Andere handige functies van deze software

Naast de verschillende voordelen die we hebben benoemd voor de WinX HD Video Converter Deluxe zijn er nog een aantal andere functies die zeker van belang zullen zijn voor het downloaden van YouTube video’s. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door de belangrijkste functies van de WinX HD Video Converter Deluxe voor je op een rijtje te zetten. Het is door de veel voordelen dan ook echt een prima optie om te kiezen. Door dit overzicht weet je wat je eigenlijk te wachten zal staan:

  • Je bent in staat om alle soorten video formaten om te zetten, waaronder MP4, MKV, AVI, FLV, HEVC/H.264, MOV, MP3 en 370 andere soorten videoformaten.
  • Je kunt grote video’s kleiner maken met wel 90% zonder dat je bang hoeft te zijn voor een verminderde beeldkwaliteit
  • Je bent in staat om video’s te knippen, te plakken en aan te passen voor bijvoorbeeld de frame rate of het volume en dergelijke
  • Je kunt video’s nog sneller verwerken door de speciale level 3 hardware technologie waardoor je binnen no time over jouw link kunt beschikken
WinXDVD Video Converter

Mocht je zelf jouw YouTube video’s om willen zetten naar MP4 of een ander formaat dan is de WinX HD Video Converter Deluxe dé software om te gebruiken. Door middel van deze speciale software is YouTube video’s downloaden een stuk toegankelijker dan voorheen. Dit maakt het mogelijk om voortaan echt al jouw video’s op de meest toegankelijke manier om te zetten!

Copyright © 2020 IDG Communications, Inc.