RhythmWorld 2020: gratis virtueel securitycongres van 22-24 september

LogRhythm Rhythmworld 2020
LogRhythm

LogRhythm organiseert zijn RhythmWorld 2020-congres dit jaar volledig virtueel. Het event vindt plaats van 22 tot en met 24 september. RhythmWorld, dat dit jaar voor de vierde keer plaatsvindt, is gericht op securityprofessionals uit alle sectoren die zich verder willen ontwikkelen en de security operations van hun organisatie willen verbeteren. Deelname is gratis; de inschrijving is geopend voor LogRhythm-klanten, -partners en leden van de security-community.

RhythmWorld 2020 biedt kennissessies, training, kennisdeling van technische LogRhythm-experts en een capture-the-flag-event. Voorbeelden van sessies zijn:

  • Thinking Like the Adversary to Thwart Cyberattacks
  • Threat Hunting with MITRE ATT&CK Technique ‘X’
  • Women in Security Power Panel
  • Live Red and Blue Teaming in LogRhythm

Daarnaast organiseren LogRhythm-executives, waaronder Chief Executive Officer Mark Logan, Chief Security Officer James Carder en Chief Marketing Officer Cindy Zhou, panels en kleinschalige discussies met security-executives, waaronder: 

  • Abid Adam, Group Chief Risk & Compliance Officer van Axiata Group Berhad
  • Sam King, CEO van Veracode
  • Chris Mitchell, Chief Information Security Officer van Houston
  • Avani Desai, Partner en President van Schellman & Company
  • Kip James, Vice President en Chief Information Security Officer, Global Information Security, TTEC

Mark Logan, CEO van LogRhythm: “LogRhythm heeft als doel de wereldwijde community te voorzien van de cybersecurity-resources die zij nodig hebben. We kijken uit naar de bijdrage van onze internationale klanten en partners hierin tijdens het virtuele RhythmWorld. Dit securitycongres draait net zo veel om leren van de experts van LogRhythm als leren van prominente security-experts uit de branche en deelnemers aan het congres. We kijken ernaar uit een groter deel van onze community te voorzien van dezelfde hoogwaardige leerervaringen als de ervaringen die we tijdens onze face-to-face-events delen.” 

De komende weken worden meer sprekers aangekondigd. Meer informatie over het event, inschrijving of sponsoren van het event is te vinden op logrhythm.com/rhythmworld.

Copyright © 2020 IDG Communications, Inc.

  
Shop Tech Products at Amazon