BakkerElkhuizen ProStand tilt MacBook Pro 13 naar ergonomischer hoogte

125 gram erbij voor een schermhoogte tot 32,5 cm

BakkerElkhuizen Prostand
BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen heeft inmiddels een rijke historie op het vlak van flinterdunne, aan de laptop te bevestigen laptopstandaards, en voegt daar nu een model aan toe specifiek voor de MacBook Pro 13.

BakkerElkhuizen Prostand BakkerElkhuizen

De bovenrand van het scherm van deze zeer recent vernieuwde Apple laptop kan hiermee op een maximale hoogte van 32,5 cm worden geplaatst. De Prostand, zoals de nieuwste toevoeging aan het assortiment van de ergonomiespecialist heet, heeft drie verschillende standen van 5 tot 12 cm hoog. 

BakkerElkhuizen Prostand BakkerElkhuizen

Voor transport kan de standaard vlak tegen de MacBook worden geklapt, waarna de gebruiker er weinig tot niets van moet merken: de standaard zit als een case strak om de laptop heen en weegt slechts 125 gram. De onderkant van de laptop is hiermee direct voorzien van een extra beschermingslaag.

BakkerElkhuizen speelt met het product slim in op de vernieuwde MacBook, die vooral qua toetsenbord fors verbeterd is, en de huidige situatie waarin werknemers aanzienlijk minder op kantoor werken dan vóór de coronacrisis. Het bedrijf positioneert de Prostand dan ook uitdrukkelijk voor flexwerkers. Uiteraard zijn bij gebruik van deze standaard een los toetsenbord en muis een vereiste.

De Prostand kost 109,90 euro.

BakkerElkhuizen Prostand BakkerElkhuizen

Copyright © 2020 IDG Communications, Inc.

  
Shop Tech Products at Amazon