Samsung speelt in op heropening publieke leven met 'Back to Business' displays

Samsung Back to Business
Samsung

Hoewel er nog geen vaccin is, is het coronavirus in veel landen in het noordelijk halfrond enigszins onder controle - voldoende voor lokale overheden om een geleidelijke terugkeer van het publieke leven mogelijk te maken. In Amerika speelt Samsung daarop in met een veelomvattende 'Back to Business' campagne voor zijn display divisie. Daarbij promoot het bedrijf zowel large format displays, speciale kioskoplossingen, de Flip interactieve displays en Pro TV's met een 16/7 werkduur en zeer hoge helderheid, waardoor ze ook geschikt zijn om in daglicht klanten van informatie te voorzien, bijvoorbeeld op terrassen voor hotels en restaurants.

Samsung Back to Business store Samsung

Samsung werkt hierbij samen met diverse partners, om specifieke display-oplossingen te creëren die voorzien in de benodigdheden van klanten op het vlak van veiligheid, social distancing en hygiëne. Winkels en andere bedrijven hebben een flinke uitdaging om bij heropening te voldoen aan de richtlijnen van de betreffende overheden op deze punten, en Samsung hoopt daar een bijdrage aan te kunnen leveren - bijvoorbeeld met displays die looproutes door winkels aangeven, maar ook in een samenwerking met Palmer Digital Group, waarin het bedrijf een FDA-gecertificeerde temperatuurmeting kiosk gaat leveren. In deze kiosks kunnen klanten en bezoekers van bedrijven hun temperatuur meten en informatie en instructies krijgen middels een 32-inch Samsung display.

Samsung Back to Business temperature kiosk Samsung

Een andere partner waarmee Samsung temperatuurmetingen aanbiedt is Creative Realities, dat een no-contact Thermal Mirror oplossing heeft gemaakt die in real-time temperatuur van bezoekers kan meten en automatisch op basis daarvan acties kan ondernemen, zoals een alarm laten afgaan. De Thermal Mirror werkt op basis van een cloud AI-oplossing.

Naast deze nieuwe voorzieningen biedt Samsung uiteraard ook zijn bekende remote management diensten voor displays aan, in de vorm van MagicINFO, waarmee de displays op afstand kunnen worden geüpdatet - bijvoorbeeld voor drive-thru en pick-up restaurants die de afgelopen maanden een forse toename in bezoek hebben gezien.

Voor de toekomstige kantoorwerkplek voorziet ook Samsung een standaard meer hybride benadering tussen het klassieke kantoor en de thuiswerkplek, om welke reden het een partnerschap met Cisco is aangegaan voor de ontwikkeling van Webex on Flip. Hiermee kunnen teams de Flip-functionaliteit ook in virtuele bijeenkomsten benutten, en content van meerdere verbonden devices tegelijk delen, in combinatie met videoconferencing.

Samsung zal het complete pakket aan producten en diensten op het vlak van displays toelichten in een gratis virtuele conferentie, 'Samsung V/X: Back to Business', op 16 en 17 juli. Inschrijven kan via deze link

Welke van de nieuwe beschreven oplossingen in de Benelux beschikbaar zijn is op dit moment nog niet bekend.

Copyright © 2020 IDG Communications, Inc.

  
Shop Tech Products at Amazon